Beoordelingen van Uncle Lee Amsterdam

Recente recensies van Uncle Lee Amsterdam

5 sterren na 114 reviews

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love love love it! Dit is oprecht mijn huidig favoriet. Al gedeeld met veel vrienden van me!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het wel vaker besteld maar deze waren helaas wel treurig. Helemaal niet knapperig meer, doordrenkt in saus en helemaal soppig geworden. Kip was verder wel prima maar wat is gefrituurde kip zonder knapperigheid?

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik hier besteld heb. 1e keer geweldig, lange bezorgtijd maar het was het waard. Gister alleen een teleurstelling. Om 18:00 kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was en ruim 40 minuten later pas de bel. Eten niet warm, en soggy geworden in de saus. Zonde, ga niet nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was nog steeds lekker, maar in tegenstelling tot de vorige keren was de korst niet krokant, maar zachter. Dat is wel een van de belangrijkste redenen om bij Uncle Lee te halen, dus ik hoop dat dit eenmalig was.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het echt lekker maar dit keer was de kip minder en omdat het heet in het bakje was gedaan, wat fijn is, was het krokante er af gegaan helaas...

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kimchi niet bezorgd, over gebeld, telefoon werd niet opgenomen, ingesproken, geen bericht terug. Ondermaats

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, ze waren de rijst vergeten maar hebben ze daarna netjes opgelost met extra bakje kip. Zeer tevreden

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en heel fijn op tijd!!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely delicious

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Service vlot. ik werd zelfs of ik eraan kwam. Eten was niet heel bijzonder helaas.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat ik de extreme spicy fire pootjes had besteld en in plaats daar van wings heb mee gekregen nogsteeds een dikke vette TEN OUTA TEN. holy shit wat een smaak! Ik had expres 20 stucks + popcorn chicken besteld omdat ik wilde delen met mn vriendin maar ze heeft geen stuk gekregen zo ontzettend moeilijk lekker was het. holy shet, ik heb dr echt van me af moeten slaan maar het is me uiteindelijk gelukt. De EXTREME fire spicy was voor koreaanse begrippen erg mild, dus de extreme fire spicy krijgt van mij een 10/10 voor smaak, maar 2 out of 10 opgehaalde neusvleugels voor spicy. als er een optie kan komen voor extreme extreme fire fire spicy spicy kan komen, vind ik helemaal mooi. ik heb oprecht 3 keer in mn vingers gebeten bij het eten van de kip.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer heel lekker! Ga zo door. Groet uit de Jordaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was deze keer iets droog, maar de kip was uitstekend!

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip wa goed mals en goed voorbereid. Erg blij dat er halal koreaans fried chicken is. Zeker aan te raden!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Kip was heerlijk, Maar het afhaal proces ging traag. Bestelling gedaan om 20:00. Krijg een email dat ik mijn bestelling om 20:30 kan ophalen. We zijn stipt om 20:30 bij Uncle Lee. En dan moet ik alsnog 30 min wachten op mijn bestelling. Verder vond ik oneerlijk dan 2 klanten die ter plekke hadden besteld eerder hun bestelling kregen dan ik. Gr, Daniel

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste en meest krokante kippetjes in town!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plus; bestelling was er 20 min eerder dan tijd aangegeven bij e-mail bevestiging na bestelling. Min; beslag van wings&boutjes in meerdere mate en boneless in mindere mate niet knapperig zoals vorige keren. Mindere prestatie mogelijk door drukte? Wordt er meer vooruit gewerkt en warm gehouden? Ga zeker nog een keer de kans geven en hoop op de 5* quality zoals al 2x eerder gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben groot fan van jullie, maar deze keer leek er iets met het beslag van de vleugeltjes en boutjes. De kip was dit keer niet zo krokant zoals ik van jullie gewend ben (wellicht vanwege de hitte?). De drumsticks waren een stuk beter vreemd genoeg. Hartelijke groet, Clark Warren

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst bij jullie besteld. Smaakte prima, geen klachten over! Jammer dat jullie geen soju en Chilsung cider verkopen, zeker Chilsung cider is echt te lekker, maar kan het hier nergens krijgen..Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie!!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als er zes sterren gegeven konden worden voor Uncle Lee dan had ik dat gedaan. Gisteren precies op het aangegeven moment onze bestelling ontvangen zeer correct. Had al vaker besteld en blijven zeker bestellen bij Uncle Lee. Voor ons als liefhebber is dit de Champions League onder de kip!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd, bestelling was niet compleet (fout van bezorger), Gideon (Uncle Lee) zorgde voor een extra bestelling met EXTRA kip. Smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd. Echter was de kip minder crispy zoals we eerder gewend waren.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast and delicious

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste, maar zeker niet de laatste keer!! Heerlijk!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kip, heb weer genoten. Hoop alleen wel dat er binnenkort ook andere groentes bij kunnen worden besteld!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Koreaanse kip in Amsterdam en omgeving. Hele goede snelle service!!! Wij zijn enorm tevreden en wij bestellen regelmatig. Echt een aanrader. It’s sooooo delicious...and we’re korean :)

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Al twee keer besteld en alles (wings, boutjes, drumsticks, boneless) behalve de popcorn chicken geproefd. Minpunten: De rettish heeft niet zoveel smaak en de koolsla past voor mij niet erg bij het menu. Bakje rijst is nogal klein. Pluspunten: De rijst vind ik erg fijn in plaats van de standaard frietjes. Goede porties (6 vlezige boutjes, maar ook de medium portie boneless). Aanwezige smaken. Lekker beslag laagje. Smaak (van minst lekker naar super lekker): Honey Combo is heel erg zoet, je moet ervan houden. Supersoja is vrij basic, maar zeker smaakvol. Sweet chilli is precies goed, niet te zoet en niet pittig, maar wel genoeg gekruid. Fire chicken is persoonlijk mijn favoriet omdat ik van peper houd, er zit voldoende balans in zoet, zout en pittig. Extreme fire chicken heb ik geprobeerd omdat ik fire chicken wel mee vond vallen qua pittigheid. Nou niets is minder waar: het is extreem heet en daar moet je tegen kunnen. Ik kan zelf tegen heel erg heet eten, maar dit is eerde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip met giede smaken. Extra sausjes maken het af, aanrader

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

It's DeLeecious! Misschien zouden jullie Kimchi als extra erbij kunnen geven, in plaats van een extra bijgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

When you order, go pick up your food if you can. The staff is magnificent and friendly, and the food is delicious. It behaves well even after spending 45 minutes on a bike in the cold and a few minutes in the oven. 10/10 will eat again, in large quantities and very often.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat we besteld hebben bij uncle lee. Weer heerlijk! Alleen was de kip dit keer wel redelijk afgekoeld (bijna koud). De vorige keer was hij nog lekker warm. Vandaar dit keer geen 5 sterren.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord fantastisch! Beste fried chicken ooit in NL gegeten. Mijn zesjarige dochter is ook fan, we rijden er speciaal voor om. Supervriendelijk geholpen ook elke keer. Wij komen zeker weer terug!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super dat jullie zo snel leverde! maakte ons etentje compleet

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten. zou wel fijn zijn als er op de dozen gemarkeerd wordt welke kip variant erin zit. rijst is wel erg duur voor de portie die je krijgt.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals velen werd ook ik aangetrokken tot de Koreaanse kip. Geen spijt van gehad, wat is het lang geleden dat ik zulke heerlijke kip heb gegeten! De saus was om te smullen, de rijst was heerlijk en de koolsalade echt geweldig. Ik ga hier vaker terugkomen. Omdat in mijn gebied niet wordt bezorgd, lekker opgehaald. Voor deze kip zou ik zelfs 100 km rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip is echt ge-wel-dig! Ik had vanavond de boneless fire chicken en popcorn sweet chili. Ik had mijn bestelling om half 7 geplaatst en gevraagd om 19:15 te leveren. Bezorging was spot on, vriendelijke bezorger en kip goed warm en knapperig. De verpakking van de boneless chicken is top in een kartonnen afsluitbare box. Absolute aanrader en nu al nieuwsgierig naar de andere smaken!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten! Voor de 1e x besteld, dus wel zo handig om met zijn 2en 2x het kennismakingsmenu te bestellen. Was zeker meer dan genoeg voor 2 grote eters. Wel onhandig dat niet duidelijk was wat wat was. Ik ga zeker nog vaker bij Uncle Lee bestellen!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker dat we een dag later weer besteld hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, gulle porties voor een redelijke prijs en de bezorger was precies op de afgesproken tijd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heetlijke kip, voor herhaling vatbaar

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We tried the family combo with 4 different sauce styles. The portion is huge, definitely enough for 3-4 people. The honey combo and the fire & extreme fire chicken are amazing sauces, the soy one didn’t do it for us so we won’t be ordering that anymore. The sides are tiny and the coleslaw tastes weird due to some herb in it, you can skip that. The chicken is still super crispy on the outside and soft on the inside even though it takes 30-40 minutes to get it. The delivery comes in good quality paper boxes rather than plastic which I appreciate. Overall 8/10 will definitely order again but some things are not to our taste

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar kip was helaas koud (2e keer op rij), jammer!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere kip, goede smaak en lekkere korst! Ik kijk uit naar het restaurant!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, maar meer dan wachten waard. Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was netjes op tijd binnen. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, saus just right! Vooral de wings en boneless was lekker, de grotere bouten waren iets minder. Deze waren te waterig. Koolsla en rettich was smakelijk. Zou hier wel nogmaals bestellen.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor mij was dit de eerste keer dat ik hier bestelde nav een artikeltje in het Parool. Zonder meer heel lekker en een herhaling zeker waard

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het echt super. Heel erg lkkr mooi en goed verpakt en erg vriendelijke jongens bij afhaal punt. AANRADER!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip lekker, salade viel wat tegen. Porties klein, vooral in verhouding tot de prijs.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er nog sneller dan het tijdstip dat was doorgegeven! Alles was keurig verpakt en nog goed warm. Echt top. De kip was superlekker! Hier kan geen andere fried chicken tegenop, en ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was prima, goede kip, enige jammere is dat de extra rettich en koolsla die ik bij de Family Mix bestelde er niet bij zat. (De rijst wel)

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, heel fijn. Wat ik heel jammer vind, is dat alles snel "minder crunchy" wordt, want de saus erover maakt alles zachter. Zijn er ook meer "Korean style" bijgerechten? Rijst was beetje te droog gekookt. Maar de wings en bouten, heerlijk!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sweet chili boneless en soya drumsticks besteld. Het deeg om de kip heen vond ik niet lekker. Bij de Sweet chili was t deeg te dik. Bij de soya was t geen toevoeging. Zonder deeg was t lekkerder geweest. Wel lekkere saus. Verder alles in aparte bakjes. Netjes,maar veel plastic wat weg gegooid wordt.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Loved it!! I only think you should deliver in the post code 1013. Keep up the good job!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en alle verschillende smaken geprobeerd. De kip was erg goed en de extreme fire chicken is ook écht pittig. Mildere variant en de soja en honing vielen erg in de smaak bij de kinderen. Door de drukte vanwege het paroolartikel waren ze een biertje vergeten maar die werd na bellen nog apart bezorgd met eentje extra. Fantastische service en de beste kip in Amsterdam!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten. Aanrader!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via De Westkrant geattendeerd op Uncle Lee. Schreven dat het goed was. Dit klopte echter niet. Het is GEWELDIG!!! Heerlijk gegeten, goede smaken, niet vet, smakelijke koolsla. Echt een aanrader. Misschien nog wat meer bijgerechten erbij zou mooi zijn. Vriendelijk bezorging.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, lekker en snel gebracht aanrader

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Finger licking good!!! This is my 5th time ordering at Uncle lee. Was never disappointed!!! Food always arrived on time. It’s always more than enough food.. Tasty!!! ( brings back memories of when I were in South Korea ) Just chicken and beer!! Great food Uncle Lee !!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel (TOP)

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, in de buurt. Een aanwinst

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Voor 1 pers. heb je aan 9 stuks wings/boutjes genoeg kwam ik achter. Maar t is ook nog lekker de volgende dag!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 17 min na bestellen bezorgd...Kip was nog heet. Super lekker weer en nog steeds nette en super vriendelijke bezorgers

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kip ever!!! Krokant terwijl het een sausje heeft, en zelfs als je over hebt is het savonds nog lekker (zelfs koud)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak. Lekker pittig. Niet te. Zeer malse kip en goede service!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super authentiek Koreaanse fried chicken! Super lekker, een aanrader. Klantvriendelijk en op tijd!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal goed, verslaafd aan deze kip!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zesde keer besteld en opnieuw heerlijk! Bezorging altijd snel en bezorgers zijn erg vriendelijk!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lievelings kip

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip, snelle en vriendelijke bezorging! Zal snel weer bestellen!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Kip was lekker krokant en mals, bezorging altijd snel en vriendelijk!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kip van Amsterdam! Goed gekruid, warm, krokant en binnen 25 min bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vierde keer besteld in een week tijd en elke keer weer heerlijk! Bezorging is erg snel en vriendelijk!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten ! Helaas wel vroeger bezorgd dan aangegeven dus het was koud voor ik klaar was met werken.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uncle Lee is the best! His chicken is so delicious, really tender on the inside with a perfect crunch on the outside. The soy is my favourite but all the flavours are good. The delivery speed is fantastic and they give great service. Because I have food allergies I need to check everything I eat and Uncle Lee went the extra mile to inform that I can eat everything on their menu and they were super friendly. I am a dedicated fan now and can't wait for my next hit of that Chicken goodness! Thank you Uncle Lee!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder, de kip was te hard gebakken.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WOW Wat een fantastisch lekker kip was dit! Heerlijk crunchy aan de buitenkant en mals aan de binnenkant. De side dishes ware ook een goede toevoeging. Echt een aanrader en zeker waar voor je geld.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, verpakking etc. subliem heel mooi. Smaken waren heerlijk alleen minpunt is helaas wel dat het denk ik wordt gefrituurd (de boneless kip) waardoor 80 procent niet echt lekker is of taai is. Misschien bakken een optie want dan is het 10/10.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar snelle bezorging. Heerlijke knapperige kip. Ik zou dit wel dagelijks kunnen eten.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het eten. Beste kip van Amsterdam en omstreken.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!!! Ook namens mijn visite ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer goede maaltijd. Snel bezorgd en smakelijk. Ik als kipliefhebber ben blij met dit bedrijf. KFC Eat your *chicken* heart out ! Keep it up guys and girls !

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!! Tot nu toe, de lekkerste in Amsterdam.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Korean fried chicken! Smaakt net als hoe het in Korea gemaakt wordt!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!!!!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,gaan zeker vaker bestellen.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating